Samarbeid med oss

Engasjert samarbeidspartner med fokus på kvalitet og tilstedeværelse

Parkeringstjenester, velge oss!

Totalleverandør av parkeringstjenester
Vi drifter både små og store anlegg for private aktører, offentlige instanser og sameier. Vi har ansvar for avgiftsbelagte plasser, utleieplasser, kundeparkering og reserverte områder. Flere av våre oppdragsgivere har vært med oss helt siden starten for 16 år siden, sikrere bevis på fornøyde kunder er det vanskelig å finne 🙂

Fokus på økonomi og optimalisering
Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre og optimalisere driften av våre anlegg. Det skal være lønnsomt for våre oppdragsgivere å velge oss.

Fast kontaktperson som kjenner deg
Har du utfordringer eller spørsmål kontakter du din faste kontaktperson som kjenner deg og ditt parkeringsanlegg. Du får raskt svar og raske avgjørelser, og dine behov blir ordnet umiddelbart.

Miljøvennlig
El bil

Seriøs aktør
Det er viktig for oss å følge gjeldende lover og forskrifter. For å sikre oss oppdaterte kurs og ny informasjon er vi medlem av Norpark – Bransjeforeningen for all parkeringsrelatert virksomhet.

Digitale og enkle løsninger
Verden går fremover og vi henger med. Vi er opptatte av at parkering skal være enkelt, og har innført digitale brukervennlige løsninger. Våre løsninger er brukervennlige både for oppdragsgiver, sluttbruker og oss.

Erfaring og stabilitet
Vår adminsitrasjon og drift har siden 2003 bestått av stabile og dedikerte medarbeidere. Vi er stolte over at våre ansatte blir hos oss over mange år, og dermed opparbeider seg lang erfaring og en anselig kompetanse som kommer deg som kunde til gode. Alle ansatte har nødvendige kurs og sertifiseringer innen sine felt for å kunne utføre våre tjenester på en god og forsvarlig måte.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Skriv til oss på post@pdrift.no
eller ring oss på telefon
22 16 70 80